Beoordelingen van Onze Dorpswinkel Hoef en Haag

Recente recensies van Onze Dorpswinkel Hoef en Haag

5 sterren na 73 reviews

, 18-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Super!!!!

, 16-07-2021

Kwaliteit:

Rating

, 09-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten is erg goed. Altijd op tijd klaar. Goed warm. De dorpswinkel is een echte aanrader!!!

, 04-07-2021

Kwaliteit:

Rating

, 04-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, betaalbaar en ontzettend vriendelijk!

, 03-07-2021

Kwaliteit:

Rating

, 27-06-2021

Kwaliteit:

Rating

, 26-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer lekker, en snel bereid!

, 25-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en altijd vriendelijk.

, 23-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's weer!

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk en snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd perfect

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Hele nette service broodje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima broodjes en vriendelijke bediening.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

, 02-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd top!

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 19-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd perfect!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza, snelle service en gezellige personeel. Top!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd super lekker en vers eten!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk online bestellen en zoals altijd heerlijk! Service in de winkel is super!!

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd super lekker eten, verse bereiding en goeie service!

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Top! Zoals altijd

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Smaakvol, goed belegd

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super vooral door gaan zo👍👍👍👍

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

👍🏻

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere pizza's!

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zullen we meer doen lekker gegeten

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Superfijne winkel met ruime keuze aan lekkernijen! De pizza's en de Italiaanse bol zijn heerlijk! Online bestellen gaat snel en makkelijk en je krijgt meteen een bevestiging van je bestelling! Ook erg fijn dat ze op zondag open zijn! je wordt altijd snel en goed geholpen.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere broodjes!

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Beter dan Broodje Mario! :-)

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super fijne winkel. Je word altijd snel en goed geholpen. Ze verkopen erg veel lekkere dingen. Je kan ook online bestellen dan hoef je niet te wachten op je eten. En je kan meteen zien wat ze hebben. Echte aanrader!!!! Lekker een keer proberen!!!!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke bollen en zeer klantvriendelijk

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk en goed warm

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Pizza’s en broodjes zijn zeker een aanrader!!!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Gewoon heerlijk top

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super vriendelijke bediening. Heerlijk brood, Turkse pizza’s en gewone pizza’s. Echt een aanrader.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super goed en lekker eten. Een echte aanrader.

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Inmiddels veel geproefd, altijd vriendelijk snel en persoonlijk geholpen, alle producten altijd heerlijk en vers voor een goede prijs. Fijn dat we nu ook verse pizza,s kunnen bestellen via de app en op afgesproken tijd kunnen ophalen!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Top

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Online besteld, op tijd klaar, lekkere bollen en aantrekkelijk geprijsd

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza, vriendelijke eigenaar en snel klaar! Aanrader.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke vegetatische pizza afgehaald. Normaal kom ik voor de appelflappen en spinazie borek maar heel fijn dat je nu ook online kan bestellen en afhalen.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Pizza’s waren weer smaakvol!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en super mensen allemaal hele Goede services

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd super lekkere broodjes!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s!

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s, maar ook lekkere broodjes en goede service...

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd vriendelijk snel en persoonlijk geholpen, alle producten altijd heerlijk en vers voor een eerlijke prijs!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse pizza’s, broodjes, klein brood en hapjes voor het weekend. Echt makkelijk de nieuwe website om een bestelling te plaatsen. Absoluut een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer top! Wij hebben genoten van de lekkere pizza's dankjewel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Top! Op afgesproken tijd klaar en heerlijke pizza’s!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s, royaal belegd, echt een aanrader!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker. Zullen zeker vaker bestellen

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit super, vriendelijk personeel en alfijd snel klaar, aanrader!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker verse broodjes en aanraders zijn simit en hoef en haag bol! Pizza’s zijn ook heerlijk vers.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De lekkere broodjes stonden precies op tijd klaar om afgehaald te worden!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Besteld via de website, superhandig! Bestelling was precies op de afgesproken tijd klaar. Alles was heerlijk, pizza's zijn lekker dun. Echt een aanrader.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top service en lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed gevulde producten! Fijne en snelle manier van bestellen. Echt een aanrader

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Pizza's zijn echt super. Restaurant kwaliteit. Precies zoals ze worden gebakken in Italië. Lekkere bodem, goede ingrediënten. Aanrader!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke broodjes, flinke keuze en een goede prijs. Samen met de fijne bediening maakt dat ik de dorpswinkel ik hoef en haag van harte aanbeveel.